• China BMS kanggo E-Unicycles
  • BMS kanggo Suppliers E-Bike
  • Kekuwatan Perusahaan

    Sawetara personel R&D inti duwe pengalaman luwih saka 15 taun ing riset safety lan cerdas lan pangembangan baterei lithium, lan minangka tim riset lan pangembangan BMS paling awal ing China.

  • Sertifikat kita

    Perusahaan wis lulus sistem manajemen mutu IS09001:2015 lan sistem manajemen lingkungan SO14001:2015.

  • Teknologi diwasa

    Perusahaan kasebut nduweni teknologi imbang, algoritma SOC presisi dhuwur adaptif, algoritma SOH sing aman, lan teknologi inti manajemen siklus panggunaan.

Huizhou Feiyu New Energy Technology Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi sing fokus ing riset lan pangembangan, inovasi, produksi, penjualan lan layanan sistem manajemen cerdas baterei lithium paralel multi-seri lan data gedhe baterei. Produk sing melu ing bidang: Internet of Things,AGV, sepedha motor listrik, panyimpenan energi, sepedha listrik, piranti medis, unicycles, skuter lan litium liyanengemas baterei. Perusahaan wis lulus sistem manajemen mutu IS09001:2015 lan sistem manajemen lingkungan SO14001:2015. Wiwit panyiapan perusahaan, sawetara personel R&D inti duwe pengalaman luwih saka 15 taun ing riset safety lan cerdas lan pangembangan baterei lithium, lan minangka tim riset lan pangembangan BMS paling wiwitan ing China. Perusahaan kasebut nduweni teknologi imbang, algoritma SOC presisi dhuwur adaptif, algoritma SOH sing aman, lan teknologi inti manajemen siklus panggunaan. Perusahaan iki dumunung ing Pingnan Industrial Park, No.21, West West Road, Chenjiang Town, Huicheng District, Huizhou City, Guangdong Province.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy